ik heb een melding over mijn buurt

Heeft u een klacht of melding over uw buurt? Vul dan hieronder het formulier in en kies het type melding dat past bij u klacht. 
Vul het formulier zo volledig en uitgebreid mogelijk in. U kunt foto's toevoegen wanneer dit uw melding ondersteunt, dit is niet verplicht.

voordat u overlast meldt..

Indien uw melding of klacht betrekking heeft op overlast van uw buren, vragen wij u eerst zelf de volgende stappen te doorlopen voordat u een melding indient.
Probeer zelf contact te maken met uw buren. Vaak weten mensen niet dat ze overlast veroorzaken en een vriendelijk gesprek helpt dan meestal al.
Mocht het gesprek met uw buren niet hebben gewerkt, schakel dan Buurtbemiddeling in. Buurtbemiddeling gaat met u en uw buren in gesprek om gezamenlijk tot een oplossing te komen. 
Kijkt u bij de servicenummers voor de contactgegevens. Of kijk op www.buurtbemiddelingsterker.nl.
Mocht het voorgaande niet hebben gewerkt, dan kunt u het formulier invullen. Wij nemen contact met u op om de melding te bespreken.

Wanneer de overlast die u ervaart strafbaar is (zoals bedreiging, geweld, hennepplantage of een andere criminaliteit), neem dan meteen ook contact op met de politie.

Uw gegevens

Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, gif, Max. bestandsgrootte: 128 MB.
    Toestemming delen contactgegevens(Vereist)
    Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    ontvangstbevestiging

    Als u alle informatie correct heeft ingevuld en eventuele foto's heeft bijgevoegd, kunt u het formulier verzenden. 
    U ontvangt dan een bevestigingsmail van uw melding en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen over de afhandeling van uw melding.