nieuwbouw

Om ervoor te zorgen dat onze woningvoorraad op peil blijft, bouwen we nieuwe woningen. Onze nieuwbouwprojecten zijn maatwerk en voorzien in de behoefte van de dorpskernen waar we actief zijn.
Onderstaand kunt u lezen welke projecten er gepland staan en welke projecten er (onlangs) zijn afgerond. Indien u meer informatie wenst over bepaalde projecten, kunt contact met ons opnemen.

park julianaweide heteren

In 2023 start de bouw van ‘Park Julianaweide Heteren’. In totaal zullen er 54 nieuwe woningen gebouwd worden in het gebied tussen de Flessestraat, Julianaweg, Boterhoeksestraat en Kamperfoeliestraat te Heteren.

Veluwezoom Verkerk BV zal de woningen gaan bouwen. Van de 54 woningen zullen er 31 bestemd zijn voor de verkoop. Zowel vrijstaande woningen, 2-onder-1-kap woningen als rijtjeswoningen. 
Daarnaast worden er 19 sociale huurappartementen en 4 sociale huurwoningen gerealiseerd. Bezoek de website www.parkjulianaweide.nl.

En houdt u deze website in de gaten voor meer informatie over de verhuur van de 4 woningen en 19 appartementen. De woningen en appartementen zullen via www.entree.nu aangeboden worden voor verhuur. Schrijf u dus alvast in!