een huis zoeken en vinden

Woningstichting Heteren heeft regelmatig huurwoningen beschikbaar in Heteren, Driel, Randwijk, Herveld en Zetten. Bent u op zoek naar een eengezins-, starters-, seniorenwoning of appartement, dan bent u op de juiste plek. Alle beschikbare woningen worden geadverteerd via het woningzoekenden-systeem van Entree.
U kunt zich (gratis) inschrijven als woningzoekende. Daarna kunt u direct reageren op de woningen die geadverteerd worden door ons, en andere corporaties in de regio Arnhem- Nijmegen. U vindt meer informatie op www.entree.nu of klik op de onderstaande knop.

regels en voorwaarden

Voor het toewijzen van sociale huurwoningen zijn regels en voorwaarden opgesteld door de overheid. Woningstichting Heteren zal een woning altijd volgens deze regels en voorwaarden toewijzen. Op Entree.nu vindt u de benodigde informatie hierover.

passend toewijzen

De overheid wil dat u een woning huurt die bij uw inkomen past. Hier heeft zij regels voor opgesteld. Deze regels vertellen u èn ons tot welke huurprijs u maximaal mag huren. 
Dit wordt bepaald aan de hand van uw inkomen en huishoudgrootte. De term die hiervoor wordt gebruikt is 'passend toewijzen’. Klik hier om het passend toewijzen schema te bekijken.

documenten

Wanneer u een woning toegewezen krijgt, vragen wij u om documenten waarmee wij uw inschrijfgegevens controleren. Welke documenten dit zijn staat vermeld in de advertentie van de woning waarop u reageert. Verzamel deze documenten op tijd zodat u alles bij elkaar hebt wanneer er door ons om gevraagd wordt.

woning bezichtigen en accepteren

Wanneer uw documenten beoordeeld zijn en een woning definitief aan u toegewezen is, mag u de woning bezichtigen. Er wordt een afspraak ingepland bij de woning. U kunt ter plekke vragen stellen. Vaak is ook de vorige huurder aanwezig. 
Wanneer er overname in de woning is, regelt u met de vorige huurder wat u wel en niet wilt overnemen. Na afloop van de bezichtiging laat u ons weten of u de woning accepteert. Dan kan het huurcontract bij ons op kantoor ondertekend worden. 

inschrijven voor een garage

Bent u op zoek naar een garage in Driel, Heteren of Randwijk? Dan kunt u zich gratis inschrijven op de wachtlijst voor een garage. Vult u het formulier hieronder in om op de wachtlijst genoteerd te worden. 
Is er een garage beschikbaar voor verhuur, dan sturen wij alle wachtenden hiervan een bericht. De persoon die interesse heeft én de langste inschrijftijd heeft, kan de garage toegewezen krijgen.

Gegevens aanvrager

In welke plaats zoekt u een garage?
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.