zetten

Zetten is een dorp met +/- 5.000 inwoners en ligt in de gemeente Overbetuwe. Zetten is centraal gelegen aan de A15, in de driehoek tussen Arnhem, Nijmegen en Tiel en is daardoor uitstekend bereikbaar. 
Zetten beschikt over een treinstation van waaruit treinen rijden tussen Tiel en Arnhem. Ook busvervoer gaat regelmatig.

in vogelvlucht

Zetten heeft een zeer uitgebreid winkelaanbod van supermarkt, bakkerij, bloemist tot kleding- en schoenwinkels. Ook een opticien en juwelier, kapperszaken en diverse eetgelegenheden zijn in Zetten te vinden. Huisartsen, tandartsen, fysiotherapeuten en apotheek zijn in Zetten gevestigd. En u vindt hier meerdere basisscholen en een middelbare school met VMBO- tot en met VWO-niveau. Kinderopvang en BSO zijn ook aanwezig.

overige informatie

Zetten beschikt over een centrale ontmoetingsruimte waarin bowling-, party- en zalencentrum 'De Wanmolen' met sporthal, bowlingbaan, zalen en café zijn gevestigd. Ook de bibliotheek is hier gevestigd. 
In Zetten is o.a. een bridge-, tennis-, gymnastiek-, volleybal-, korfbal-, badminton- en voetbalvereniging te vinden. En een zwembad waarin ook zwemlessen gegeven worden. Er is een rijk en actief verenigingsleven voor jong en oud te vinden in Zetten.